PROJECTEN IN 2019; O.A. ARCHERY, PAINTBALL, EK WIELRENNEN

PROJECTEN IN 2019; O.A. ARCHERY, PAINTBALL, EK WIELRENNEN

We waren druk in 2019! Van langebaanschaatsen in Thialf en shorttrack (produktie NK en presentatie EK), ons eigen NK scholenploegenachtervolging naar het running- en wielerseizoen met o.a. Bike Motion,Team Sunweb Challenge Day en Amstel Gold Race.

Running met de oudste hardloopwedstrijd van Nederland: Krinkels Pim Mulier Loop.  Onze eigen Amsterdam UMC Run (de nieuwe naam voor de AMC Loop), de Alkmaar City Run by Night, de Johan Cruyff Foundation 14K  Run, de Hugo Boss Letterenloop en de ZorgSpecialist Grachtenloop.

De vroege zomer staat in het teken van het WK Archery (handboogschieten) in s’Hertogenbosch en WK 3×3 Basketbal op het museumplein in Amsterdam.

Hartje zomer staat in et teken van de Tour de France met team Sunweb in Brussel, het dorpsfeest Santpoort (waar wij met onze crew deze unieke week belangeloos ondersteunen) en het EK Wielrennen in Alkmaar. Dan gaan we richting het najaar met de Amsterdam City Swim, de 100e KLM Open, de World Cup Paintball, de TEVA Halve van Haarlem en de Utrechtse Singelloop. Ook zijn we dan weer paraat voor het schaatsseizoen met o.a. de produktie van de Junior World Cup in Enschede. Let’s go!