Sprtzconnection

Sprtzconnection

SportConnection en SPRTZ sportsbranding | eventcommunicatie hebben  de krachten gebundeld. Binnen het label SPRT ZCONNECTION  is hierdoor alle expertise en ervaring in huis om grote sportevenenten te organiseren. De tijd dat sportevenementen louter en alleen een mooie sportwedstrijd organiseren is, ligt ruim achter ons.

Een helder concept ligt altijd aan de basis van ieder evenement. Een bijzondere onderscheidend idee zorgt voor meer exposure voor de sport, sporters en organisatie, voor betrokkenheid en bekendheid van zakelijke partners en is een belangrijk citymarketing instrument voor de hostcities en hostcountries. Fans komen vooral voor de beleving, entertainment en betrokkenheid met en door het evenement en de sporters.

Door een goede, strakke organisatie, een consequente en verrassende communicatie en vooral het kunnen overdragen van de passie van sport worden de fans, de sport en stakeholders met elkaar verbonden. Wij weten hoe dat werkt, georganiseerd en gerealiseerd kan worden. SPRTZCONNECTION draagt zorg voor het gehele proces van bidbook, initiatie tot en met realisatie. Onderscheidend, pragmatisch, creatief en zakelijk met heel veel ervaring in diverse takken van sport en events.

Ken je bijvoorbeeld ons BEACH-concept?

SPRTZConnection laat je actief of creatief genieten op unieke locaties en de mooiste stranden van Nederland. Laat je inspireren door onze frisse en dynamische menukaart van activiteiten. voor een goed gevoel van Health, Zen, theid, teamspirit en je verborgen creatieve en culinaire talenten is een dagje SPRTZConnection het beste recept.

Voor groepen vanaf 40 personen garanderen wij je een onvergetelijke Strand Dag. Stel zelf jouw of jullie ideale Beach X-perience samen; kies uit onze thema‚Äôs de onderdelen die je aanspreken en stel jouw mix samen. The Beach will make you happy… let us connect you to the Beach! (Klik hier)

SOCIAL MEDIA

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Youtube voor films