Nu hier inschrijven voor 7 van Santpoort!

Nu hier inschrijven voor 7 van Santpoort!

Op woensdag 31 juli is de 8e editie van het unieke hardloopcriterium..

..de 7 van Santpoort, onderdeel van het dorpsfeest Santpoort. Een origineel initiatief van SportCOnnection: Een uniek hardloopcriterium van zeven kilometer over het bekende wielerparcours van 1000 meter rondom de Santpoortse kerk. Vanaf nu kan er via internet worden ingeschreven. Liefhebbers moeten opschieten want er is een limiet voor maximaal 400 deelnemers voor de achtste 7.

Ze moesten een klein beetje wennen, de hardlopers/sters. Een parcours van 1 km wat meerdere keren wordt afgelegd. Maar inmiddels moet de organisatie om het voor de deelnemers leuk en veilig te houden een limiet stellen aan het aantal deelnemers. Meer dan 400 mogen er niet meedoen aan het unieke loopcriterium. Niet alleen voor Santpoortse ingezetenen, die elke ronde hartstochtelijk worden aangemoedigd, ook de (regionale) topatleten zijn wel ‘’in’’ voor wat rondjes om de kerk. Vooraf aan de 7 van Santpoort vindt wederom de Jeugdloop over 1 kilometer (één ronde) plaats. De 7 van Santpoort is een recreatieloop, maar voor de eerst aankomende is er de legendarische 7 van Santpoort-bokaal. Een bokaal uit 1907 die is opgedoken uit de harddraverij-archieven. De eerste atleet die de bokaal zeven keer wint, mag hem houden. Tevens zijn er prijzen in zowel de Jeugdloop als de 7 van Santpoort voor de snelste Santpoorter en Santpoortse.

Afgelopen jaar won het grote regionale hardlooptalent Stan Niesten de felbegeerde bokaal. Bij de vrouwen kwam een droom uit voor Santpoortse Marleen de Kroon. De sterkste vrouw van Santpoort won haar thuiswedstrijd en was uiteraard snelste Santpoortse (net als in 2010, 2009 en 2007) Snelste Santpoorter vorig jaar was Simon Nijland. Bij de jeugdloop waren dat Pam Sengers en Jan Oudendijk.Net als alle eerdere edities gebeurt de tijdregistratie van alle deelnemers door middel van de Racetimer-chip in het startnummer en zal ook de extra premie voor de snelste eerste ronde weer klaar liggen. Vanzelfsprekend wordt het enthousiaste en vakkundige commentaar bij de ‘’7’’ weer verzorgd door Theo Koster en Jan van der Meulen, de opperspreekstalmeesters van het dorpsfeest.

Het hardlopen vindt plaats voorafgaand aan de wielerkoers. De jeugdloop start om 18.30, de 7 van Santpoort start op prime time om 19.00.Voor de supporters is er hoe dan ook veel te genieten; zij zien hun held/heldin maar liefst zeven keer voorbijkomen.
Digitaal inschrijven kan vanaf nu hier. Lees eerst de ALGEMENE VOORWAARDEN:

Algemene voorwaarden 7 van Santpoort
• Inschrijfgelden moeten voor aanvang van het evenement zijn voldaan.
• Deelname aan de jeugdloop en 7 van Santpoort is geheel op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook.
• Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk of foto voor promotionele doeleinden van de Jeugdloop/ 7 van Santpoort zonder hiervoor vergoeding te claimen.
• (Hard)lopen is een zware sport. Voor verantwoord deelnemen aan ons evenement is een goede (loop)conditie en een goede loopuitrusting vereist. Het looptraject voert onder meer over klinkers en verkeerdrempels en kan ter hoogte van de verzorgingsposten of door gebruik van tuinslangen plaatselijk glad zijn.
• Aanwijzingen van de politie, verkeersregelaars of andere als zodanig herkenbare mensen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
• De 7 van Santpoort is een recreatief hardloopevenement en geen wandelevenement. Ook rolstoelen, rollators en kinderwagens zijn NIET toegestaan. Tijdslimiet Jeugdloop: 20 minuten. Tijdslimiet 7 van Santpoort: 50 minuten.
• Per categorie ontvangt alleen de eerste binnenkomende dame en heer en Santpoortse/Santpoorter een prijs. Voor alle overige deelnemers is een herinnering beschikbaar. Met dank aan onze partners en harddraverijvereniging Santpoort e.o..
• Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het aantal rondes. Ter ondersteuning verzorgt de organisatie ter hoogte van start/finish een grote tijdklok en zijn er o.v.b. tel-Items beschikbaar.

SCHRIJF NU IN VIA ONDERSTAANDE LINK:

INSCHRIJVEN 7 VAN SANTPOORT

Wees er snel bij!