Van ECI Letterenloop tot 3×3 Basketball…

Van ECI Letterenloop tot 3×3 Basketball…

Wat een mooie maanden achter de rug voor SportConnection. Hard gewerkt aan geweldige events met geweldige mensen. Op 10 juni stond Ireen Wust centraal bij de Go Toyota Experience. Op 11 juni de ECI Letterenloop, het literaire loopfestijn in Haarlem. Inmiddels is het nieuwe voetbalseizoen voor ons al begonnen met de loting van de Haarlems Dagblad Cup, de regionale Champions League met dit jaar maar liefst 48 teams!

 

Over Haarlem gesproken: op 13 juni vanuit het oudste museum van Nederland; het Haarlemse Teylersmuseum; een inhoudelijk sterk politiek sportcongres met alle politieke partijen en alle sportverenigingen uit groot Haarlem die elkaar beter leerden kennen.

Internationaal waren we actief met de succesvolle Marcel Levi Challenge, een 2 daagse geheel verzorgde fietstocht van hartje Londen naar het AMC in Amsterdam t.b.v. de AMC Foundation. Tegelijkertijd actief bij de DELA Beach Open Beachvolleybal in Den Haag.

Met de sfeervolle Haarlems Dagblad Grachtenloop en de StilettoRun Santpoort werd het laatste weekend van juni gevuld en begon de voorbereiding op het spectaculaire  EK 3×3 basketball op het Museumplein tijdens de Urban Sports Week. De 6e editie van SIDN Tafelvoetbal vooraf aan het EK 3×3 was wederom geslaagd en de Urban Sports Week werd een megasucces, mede dankzij het ongekend hoge nivo van het EK 3×3

In Augustus coming up o.a. de Swimming World Cup in Eindhoven.